Přírodní parfémová voda Heretic

Dirty Coconut 15 ml

 

pod křídly baims ikonka

Parfémová voda Dirty Coconut od Heretic Parfum je smyslné mistrovské dílo, které v sobě spojuje hřejivou vanilku, udržitelně sklízené santalové dřevo a krémový kokosový ořech. To vše se mísí v dřevitém, exotickém afrodiziaku, které konejší tělo i mysl.

U této vůně se ponoříte do vznešené směsi sluncem prohřátých exotických dřevin a hřejivé vanilky. Jeho sofistikovanost navíc umocňuje kokosový extrakt CO2, který je pro parfemářský průmysl velmi drahou ingrediencí. Smícháním se santalovým dřevem, kterého se zde používají hned tři druhy, dojde k vytvoření svůdně mléčné, unikátní, a tak trochu „dirty“ vůně. Vyvolává představu houpajících se palem v tropech, relaxace u moře a zakázaných ostrovních radovánek.

Inspirací pro tuto nevšední vůni byla velmi vzácná palma coco de mer, která roste pouze na Seychelských ostrovech a skutečná bohyně oceánu a profesionální surfařka Kelia Moniz. Je superhvězdou ve sportu, kde dominují muži, a nejenže tato havajská hrdinka zvládne sjet ty nejnáročnější vlny, ale dělá to s divokou ženskou sebedůvěrou a grácií.

HLAVA: cedr, vanilin (získaný z hřebíčku)
SRDCE: kokosový CO2 extrakt
ZÁKLAD: santalové dřevo, vanilkové absolue, ambrettolid

red jade rtenka

Skladem

1 550 

  • luxusní přírodní parfémová voda
  • kokosový ořech v dřevitém, exotickém afrodiziaku
  • praktické balení do kabelky 15 ml
  • bez ftalátů, parabenu, syntetických barviv a jiných škodlivých látek
  • vegan a cruelty free
  • vůně je možné vrstvit mezi sebou

Vůně Dirty Coconut je ručně vyráběná a kombinuje složky přírodního původu s bezpečnými syntetickými náhražkami vzácných živočišných ingrediencí. Díky tomu lze vytvořit čistý, skvěle propracovaný parfém, který je šetrný k veganům a netoxický, ale není 100 % přírodního původu. Vůně využívají aromaterapeutickou sílu botanických látek, z nichž jsou vytvořeny a každá z vůní je skutečně dokonalým prožitkem.

red jade rtenka

Vyrobeno v USA.

Složení: ORGANIC SUGARCANE ALCOHOL (NON-DENATURED, NON-GMO ORGANIC SUGARCANE ALCOHOL)***, TRIETHYL CITRATE (ESTER OF CITRIC ACID FROM CITRUS FRUITS / FUNCTIONAL ISOLATE)***, JUNIPERUS MEXICANA (TEXAS CEDARWOOD ESSENTIAL OIL)*, AMYRIS BALSAMIFERA (AMYRIS BARK ESSENTIAL OIL)*,  OXACYCLOHEXADEC-12-EN-2-ONE (AMBRETTOLIDE (MUSK NOTE))**, SANTAL AUSTRAL (AMYRIS BALSAMIFERA BARK OIL)*, SANDALMYSORE CORE (SANDALWOOD NOTE)**, VANILLIN (VANILLA NOTE DERIVED FROM CLOVE)***, GAMMA OCTALACTONE (FRUITY NOTE / ISOLATE)***, GAMMA DECALACTONE (FRUITY NOTE / ISOLATE)***, COCOS NUCIFERA (COCONUT FRUIT CO2 EXTRACT)*

* Botanical
** Safe Synthetic
*** Naturally Derived

red jade rtenka

Zatím žádné recenze.

Vaše hodnocení

Buďte první, kdo ohodnotí „Přírodní parfém Heretic Dirty Coconut“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Pin It on Pinterest

Share This

MŮJ RITUÁL
odběr magazínu a novinek Pravájá

Souhlasím s odběrem zpráv, a tím potvrzuji, že jsem informován o následujícím:

1. Vaše emailová adresa bude použita pro rozesílání obchodních zpráv vztahujících se výlučně k produktům a službám značky PRAVÁJÁ (Optimalvit s.r.o.) a nekomerčním zajímavostem z oblasti péče o zdraví a krásu, které publikujeme na blogu, FB a I značky PRAVÁJÁ.

2. Vaše osobní údaje budou spravovány pouze námi a našimi partnery (IT specialisti), kteří spravují naše počítačové systémy a emailové platformy jako je Mailchimp.com v minimálně nutném rozsahu.

3. Máte právo odběr novinek kdykoliv zrušit, a to běžným způsobem kliknutím na odkaz „zrušení odběru“ na konci každé zprávy, kterou vám zašleme.

4. Vaše osobní data budeme spravovat pouze do té doby, nežli souhlas zrušíte, nebo dokud neuplyne doba určená zákonem.

Další informace naleznete v Obchodních Podmínkách

Poraďte se s expertem