Řecký RAW lesní med

Aphrodite 950 g

 

Prémiový lesní med Aphrodite je vzácná a jedinečná směs medovice pocházející z jedle, dubu a kaštanů a částečně také z květů této oblasti – sklízený z nedotčených vysokých oblastí pralesů Evritanie v nadmořských výškách 1200 až 1600 metrů. Každá sklenice nabízí vyváženou kombinaci chuti, která pochází ze stálezelených jehličnatých stromů hory Pindos.

Lesní med je temně zlatavý s delikátní chutí. Ze všech druhů medu obsahuje nejvíce enzymů a minerálních látek. Za svou tekutou texturu, která vydrží obzvlášť dlouho, vděčí nižšímu obsahu glukózy. Má velké množství antioxidačních vlastností a obsahuje ve velkém množství draslík, hořčík, fosfor, železo a sodík. Díky četným enzymům, které obsahuje, zlepšuje metabolismus a funkce životně důležitých orgánů. Je osvěžující, prospívá srdci díky vysokému obsahu draslíku.

 

Skladem

829 

Tento produkt nelze vyzvednout na prodejně.

 

  • prémiový lesní med v RAW kvalitě
  • z panenské řecké přírody
  • velmi bohatý na mikroživiny
  • ocenění Great Taste Awards

 

Složení: 100% raw řecký lesní med (nepasterizovaný, nefiltrovaný). Surový med – Není vhodné pro miminka do 1 roku.

Obsah: 950g

Krajina Původu: Řecko

Barva: Tmavě zlato-červená

Chuť a aroma, konzistence: Má teplou a zemitou chuť s mírnou sladkostí a něžností tak dokonalou, že může připomínat až zhuštěné mléko s jemnými dřevitými tóny a pryskyřičným závěrem. Má hustou konzistenci a proces jeho přirozené krystalizace je poměrně pomalý. Při skladování při pokojové teplotě si uchovává svou tekutou formu po dobu více než 18 měsíců. Skvěle hodí na krajíc chleba s máslem; lze skvěle kombinovat s řeckým jogurtem či domácí zmrzlinou. Nalijte ho také na wafle či palačinky nebo ho vyzkoušejte s obilovinami, ovsem či ořechy. 

Nutriční hodnota na 100 g 

Energie 335 kcal / 1423 kj , Sacharidy 83,2 g, Cukry 72,5 g, Tuky 0 g, nasycené mastné kyseliny 0 g, Bílkoviny 0,31 g, Vitamín C 2,40 mg, Draslík 0,39g, Sůl 0,01 g

Nutriční hodnota na porci 20 g

Energie 67 kcal / 285 kj, Sacharidy 16,7 g, Cukry 14,5 g, Tuky 0 g, Nasycené mastné kyseliny 0 g, Bílkoviny 0,06 g, Vitamín C 0,48 mg, Draslík 0,08g, Sůl 0 g

Ve starořecké mytologii byl med považován za potravu pro bohy a za základní složku „ambrosie“ – pokrmu bohů. Předpokládalo se, že Zeus byl vychován posvátnými včelami na Krétě.

O výrobci APHRODITE

Aphrodite Honey je společnost, která výrazně podporuje udržitelnost včelařství. Výslovně se vyhýbáme jakémukoli používání antibiotik a jejich vedlejších produktů, jakož i jakékoli chemické úpravě. Místo toho používáme přírodní ingredience, jako je třezalka, česnek a oregano, které aktivně přispívají k posílení imunitního systému našich včel.

Prémiová kvalita ze selekce ADAM RAW. Adam Raw je český sportovec, zakladatel RAW workoutu, učí a motivuje nejen mladistvé k práci na sobě v duchu disciplíny, silového tréninku a atletického potenciálu celého těla. Fitness svět není vždy tak zdravý, jak se může zdát. Na trhu je obrovské množství fitness produktů, které jsou plné chemikálií a jejich výrobní proces je často daleko od přírodního a šetrného přístupu. My věříme, že čím blíže k přírodě, čím jednodušší složení a čím šetrnější zpracování, tím lépe pro naše tělo. Adam Raw našim dětem a nové generaci ukazuje svým příkladem, jak vypadá čistá strava. Propaguje stravu z celistvých plodů, čistý pohyb a zdravé sebevědomí. To jsou výsostné cíle, které chceme podporovat. Zdenka

Zatím žádné recenze.

Vaše hodnocení

Buďte první, kdo ohodnotí „Řecký RAW dubový med Aphrodite 950 g“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Pin It on Pinterest

Share This

MŮJ RITUÁL
odběr magazínu a novinek Pravájá

Souhlasím s odběrem zpráv, a tím potvrzuji, že jsem informován o následujícím:

1. Vaše emailová adresa bude použita pro rozesílání obchodních zpráv vztahujících se výlučně k produktům a službám značky PRAVÁJÁ (Optimalvit s.r.o.) a nekomerčním zajímavostem z oblasti péče o zdraví a krásu, které publikujeme na blogu, FB a I značky PRAVÁJÁ.

2. Vaše osobní údaje budou spravovány pouze námi a našimi partnery (IT specialisti), kteří spravují naše počítačové systémy a emailové platformy jako je Mailchimp.com v minimálně nutném rozsahu.

3. Máte právo odběr novinek kdykoliv zrušit, a to běžným způsobem kliknutím na odkaz „zrušení odběru“ na konci každé zprávy, kterou vám zašleme.

4. Vaše osobní data budeme spravovat pouze do té doby, nežli souhlas zrušíte, nebo dokud neuplyne doba určená zákonem.

Další informace naleznete v Obchodních Podmínkách

Poraďte se s expertem