red jade rtenka
ikonky
ikonky

Reset Dafna’s

enzymatická maska 50 ml

Skladem

1 750 

Tento produkt nelze vyzvednout na prodejně.

  • enzymatická rozjasňující maska Dafna´s
  • snižuje působení volných radikálů
  • hydratuje, zpevňuje
  • revitalizuje strukturu pokožky
  • 1x až 3x týdně
  • vegan & cruelty free

EXFO-BIO biologický peeling čistí a obnovuje pleť, aniž by ji dráždil, působí antioxidačně a zvyšuje syntézu kolagenu a elastinu, a to díky jedinečné kombinaci ovocných kyselin. Stabilní vitamin C bojuje proti oxidaci a stárnutí pleti. Kyselina hyaluronová zajišťuje intenzivní hydrataci, protože dokáže absorbovat vodu až 1000násobně vyšší než je její hmotnost, čímž redukuje jemné vrásky a oddaluje stárnutí. BHA (kyselina salicylová) uvolňuje póry a reguluje tvorbu kožního mazu. Zelený čaj je antioxidant s vitamíny B a C, který redukuje póry a akné. Výtažek z čaje Matcha je bohatý na antioxidanty, vitamíny a minerály a zvyšuje ochranu pokožky.

Naneste na čistou pleť silnější vrstvu masky. Nanášejte rovnoměrně rukama (můžete během nanášení cítit jemné teplo, to je způsobeno aktivitou, nikoliv reakcí). Nechte působit 10-15 minut (u citlivé pokožky doporučujeme nechat působit pouze 5-7 minut). Opláchněte vodou a naneste oblíbenou hydrataci s botanickým sérem pro dokonalý, omlazující pocit :)

Klíčové suroviny: EXFO-BIO (biotechnologie) biologický peeling, BHA (kyselina salicylová),Papain, stabilní vitamin C, zelený čaj, výtažek z čaje Matcha, Kyselina hyaluronová, Aloe vera.

red jade rtenka

Složení: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cetearyl Alcohol, Caprylic/capric triglyceride, Kaolin, Propanediol*, Glycerin, Glyceryl stearate, Betaine, Sodium Hyaluronate, Mangifera Indica (mango) Pulp Extract, Musa Sapientum (banana) Pulp Extract, Pisum Aativum Seed Extract, Lavandula Angustifolia Oil***, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Camellia Sinensis Leaf Extract, Spondias Mombin Pulp Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Cymbopogon Martini Herb Oil, Citrus Limon Peel Oil, Boswelia Carterii Oil, Salicylic Acid, Papain, Phenethyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Glycine Soja Oil, Caprylyl Glycol, Ascorbyl Glucoside, Hydrolyzed Soy Protein, Xanthan gum, Gluconolactone, Tocopherol, Beta-sitosterol, Calcium Gluconate, Squalene, Maltodextrin, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Caprylhydroxamic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Mica, Silica, CI 77491, Geraniol, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Citral

* Certified organic

Zákaznice napsaly 6 recenzí

  1. Iva (ověřený vlastník)

    Toto hodnocení píši po 14denním používání. má pleť je na pohled plnější a projasněnější. Masku používám 3x týdně.
    Doporučuji.

  2. Radka (ověřený vlastník)

    Po prvním použití nádherně hladká a projasněná pleť. Jsem moc spokojená 😁👍

  3. Iva Hubocka (ověřený vlastník)

    S maskou jsem moc spokojená. Po nanesení trochu štípe, ale nepatrně.
    Jak jsem si přečetla , je to normální, proto jsem si jí nechala působit kratší dobu.
    Jenom jsem nevyčetla jak často jí můžu používat.
    Můžete mi prosím poradit??
    Děkuji Iva

    • Zdenka Spravce

      Hezký den, Ivo, děkujeme vám. Na obalu uvádí 2x až 3x týdně, ale myslíme, že je to individuální, pro někoho může zcela stačit i 1x týdně. Zdenka

  4. Marcela (ověřený vlastník)

    Nádherná vůně, příjemné na obličeji. Váhala jsem s cenou, ale myslím, že kvalitě odpovídá.

  5. Denisa (ověřený vlastník)

    Jedním slovem.. luxus! Nádherná vůně, příjemná na obličeji, při mytí takový micropeeling. Po týdnu používání je pleť čistá a jakoby projasněná. Váhala jsem s koupí kvůli vyšší ceně, ale opravdu cena odpovídá úrovni kvality péče. Určitě objednám znovu.

Vaše hodnocení

Buďte první, kdo ohodnotí „Enzymatická maska Reset Dafna’s Skincare 50 ml“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Pin It on Pinterest

Share This

MŮJ RITUÁL
odběr magazínu a novinek Pravájá

Souhlasím s odběrem zpráv, a tím potvrzuji, že jsem informován o následujícím:

1. Vaše emailová adresa bude použita pro rozesílání obchodních zpráv vztahujících se výlučně k produktům a službám značky PRAVÁJÁ (Optimalvit s.r.o.) a nekomerčním zajímavostem z oblasti péče o zdraví a krásu, které publikujeme na blogu, FB a I značky PRAVÁJÁ.

2. Vaše osobní údaje budou spravovány pouze námi a našimi partnery (IT specialisti), kteří spravují naše počítačové systémy a emailové platformy jako je Mailchimp.com v minimálně nutném rozsahu.

3. Máte právo odběr novinek kdykoliv zrušit, a to běžným způsobem kliknutím na odkaz „zrušení odběru“ na konci každé zprávy, kterou vám zašleme.

4. Vaše osobní data budeme spravovat pouze do té doby, nežli souhlas zrušíte, nebo dokud neuplyne doba určená zákonem.

Další informace naleznete v Obchodních Podmínkách

Poraďte se s expertem