TUŽKA NA OBOČÍ

Složení tužky na obočí Ere Perez

CI 77019 / Mica, Hydrogenated Vegetable Oil, C10-18 Triglycerides, Octyldodecyl stearoyl stearate, Olus Oil, Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax, Sweet Almond (Prunus Amygdalus Dulcis) Oil, Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax,
Sesamum Indicum Oil, Polyglyceryl-3 diisostearate, Glyceryl Stearate, Jojoba (Simmondsia Chinensis) Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E). CI 77019 / Mica – slída je přírodní složka písku bohatá na oxid křemičitý, přináší pokožce vitalitu a zpevňuje ji. Hydrogenated Vegetable Oil – rostlinný olej bohatý na hydratační a pečující složky. C10-18 Triglycerides – alkohol na bázi cukru přirozeně se vyskytující v rostlinných tucích. Octyldodecyl stearoyl stearate – se vyrábí z přirozen se vyskytující mastné kyseliny a kyseliny stearové, které se nacházejí v rostlinném tuku. Olus Oil – olej rostlinného původu. Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax – vosk se extrahuje z brazilské palmy. Sweet Almond (Prunus Amygdalus Dulcis) Oil – olej ze sladkých mandlí se získává z jader mandlí, olej je bohatý na nasycené tuky a esenciální mastné kyseliny, hydratuje a posiluje pleť. Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax – vosk kandelila se získává z keře rostoucího v Mexiku. Vosk udržuje pokožku hydratovanou. Sesamum Indicum Oil – sezamový olej chrání pokožku před vnějšími vlivy. Polyglyceryl-3 diisostearate – glyceryl je alkohol na bázi cukru, vyskytuje se v rostlinných tucích. Glyceryl Stearate – glycerylstearát zpomaluje ztrátě vlhkosti v pleti, zjemňuje pokožku a vyhlazuje ji. Jojoba (Simmondsia Chinensis) Seed Oil – olej z jojobových semen nabízí protizánětlivé účinky, může být používán jako antioxidant, hydratuje zvláště v oblasti očí. Tocopherol – se získává ze slunečnicových semen, obsahuje přírodní vitamín E, hydratuje.

V různém poměru může obsahovat. CI 77891 Titanium Dioxide – přirozeně se vyskytující minerální pigment, získává se z bauxitu (minerální ruda), chrání před UVA a UVB zářením, v Ere Perez kosmetice neobsahuje nano částice, které by se mohly dostat do organismu. CI 77499 / Iron Oxide Black – získává se ze železné rudy, patří mezi nejdůležitější minerální pigmenty v BIO dekorativní kosmetice. Vyskytuje se v různých odstínech od žluté přes červenohnědou po černou. CI 77491 / Iron Oxide Red – získává se ze železné rudy, je nejdůležitějším minerálním pigmentem v BIO dekorativní kosmetice, objevuje se v různých odstínech od žluté přes červenohnědou až po černou. CI 77492 / Iron Oxide Yellow – přirozeně se vyskytující pigment získávaný z minerálů

 

1,1 g s mandlovým olejem

Tužka na obočí pro všechny barvy

  • Skvělá měkkost pro dobarvení celého obočí nebo jednotlivých chloupků
  • Barva ideální pro všechny tóny obočí
  • Přírodní vegan složení

3 skladem

599 

1 2 3 4 5

Pin It on Pinterest

Share This

PŘIHLAŠTE SE K ODBĚRU NOVINEK.
BUDETE JE MILOVAT!

Souhlasím s odběrem zpráv, a tím potvrzuji, že jsem informován o následujícím:

1. Vaše emailová adresa bude použita pro rozesílání obchodních zpráv vztahujících se výlučně k produktům a službám značky PRAVÁJÁ (Optimalvit s.r.o.) a nekomerčním zajímavostem z oblasti péče o zdraví a krásu, které publikujeme na blogu, FB a I značky PRAVÁJÁ.

2. Vaše osobní údaje budou spravovány pouze námi a našimi partnery (IT specialisti), kteří spravují naše počítačové systémy a emailové platformy jako je Mailchimp.com v minimálně nutném rozsahu.

3. Máte právo odběr novinek kdykoliv zrušit, a to běžným způsobem kliknutím na odkaz „zrušení odběru“ na konci každé zprávy, kterou vám zašleme.

4. Vaše osobní data budeme spravovat pouze do té doby, nežli souhlas zrušíte, nebo dokud neuplyne doba určená zákonem.

Další informace naleznete v Obchodních Podmínkách